Hoe gaan wij te werk:

 

U stuurt ons een filmopname van uw proef, eventueel fimen wij de kür. Desgewenst geeft u een muziek- of themakeuze door waar wij rekening mee kunnen houden. Dit muziekthema kan een film of artiest zijn. Belangrijk hierin is dat u zich goed voelt bij de muziek als u paard rijdt. Wij gaan binnen enkele weken mee aan de slag totdat wij het gewenste resultaat hebben bereikt.

Het eerste resultaat sturen wij u toe en dan kunt u gaan oefenen. Nadat alle tempo's en de overgangen door u zijn goedgekeurd vind de laatste fase plaats. Wij maken nu de definitieve muziek in de studio. De standaard computergeluiden maken plaats voor hoogwaardige sounds. In dit traject spelen er ook live instrumenten mee zodat het geheel natuurlijk en met gevoel klinkt. U kunt het zo bont maken als u wilt, zo kunnen we een bekende artiest laten meespelen of een volldig orkest ... afhankelijk van uw budget natuulijk.

 

Aanlevering kürmuziek:

U krijgt de Kür op muziek aangeleverd op een cd, u kunt een foto en tekst aanleveren voor de layout. Voor een meerpijs kunnen wij een professionele promotiefilm laten maken met de Kürmuziek eronder gemonteerd hoogwaardige audio en video kwaliteit.

 

Aftersales:

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw paard meer kracht heeft en daardoor wat sneller loopt. Binnen 1 jaar kunnen wij de Kür nog aanpassen, wij hanteren dan een uurtarief. De uren kunnen wij redelijk naukeurig inschatten.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem vooral contact op voor meer informatie.